Alarmsysteem voor uw bedrijf

Professionele installatie van Suretech biedt de
oplossing tegen inbraak

Professioneel alarmsysteem

Bent u op zoek naar een kwalitatief goed alarmsysteem voor uw bedrijfspand of wilt u een gebruiksvriendelijk alarmsysteem voor uw woonhuis wat makkelijk in gebruik is zonder dat het al te veel complicaties of verwarringen oplevert? Suretech beveiliging maakt dit voor u mogelijk. Wij zijn specialisten op het gebied van alarmbeveiliging en kunnen vanuit onze expertise op dit gebied bij elke situatie een passend alarmsysteem aanbieden. Kortom: Suretech beveiliging zorgt voor een veiliger gevoel bij u thuis of op het werk zodat u met minder zorgen door het leven kan gaan.

Hoogwaardige systemen van Surtech Beveiliging

Wij werken met het merk ATS Advanced. Dit merk levert alarmsystemen van hoogwaardige kwaliteit en zorgt ervoor dat niemand ongevraagd uw eigendommen van u kan ontnemen.

Gecertificeerd

Suretech beveiliging levert gecertificeerde alarminstallaties volgens de richtlijnen van het CCV, oftewel het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid. Al onze alarmsystemen worden ingedeeld volgens de VRKI (het Vernieuwde Risico Klasse Indeling) zodat alle alarmsystemen voldoen aan de eisen en daardoor goed aangeschreven staan.

Bel mij terug

Laat uw gegevens achter, en wij bellen u z.s.m terug

alarmbeveiliging suretechbeveiliging
gecertificeerd personeel alarmsysteem
alarmsysteem
alarmsysteem

Installatie, service en onderhoud

Alle alarmsystemen die wij plaatsen worden op een uiterst deskundige manier gemonteerd. Alles wat we doen, van installatie tot het monteren van de componenten doen wij in overleg met de klant, met als doelstelling het opleveren van een nette installatie waarbij een optimale functionaliteit op de eerste plek staat.

Service en onderhoud aan uw installatie waarborgt het correct functioneren van de beveiligingssystemen. Ook als u uw systeem niet door Suretech Beveiliging heeft laten installeren, zijn wij u graag van dienst. Onderhouden van uw systemen zorgt ervoor dat de hoge eisen van uw beveiligingssystemen bij aanschaf zullen behouden worden. Daarom is het belangrijk dat uw beveiligingssystemen regelmatig gecontroleerd worden. Wilt u een onderhoudsbeurt voor uw beveiligingssystemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Heeft u vragen?

Wilt u graag meer informatie of een persoonlijk advies over beveiligingssystemen? Neem dan vandaag nog contact op met ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
alarmsysteem

Contactgegevens

Social Media

De centrale is het hart van het alarmsysteem​

Modern, gebruiksvriendelijk en natuurlijk voldoet het aan alle beveiligingsnormen

Elk alarmsysteem begint bij een centrale die alles regelt, of dit nu gaat om een bedraad of draadloos alarmsysteem. Alle componenten worden gekoppeld aan de centrale en kunnen vanuit hier geprogrammeerd worden. De centrale wordt geplaatst in een beveiligde ruimte wat bijvoorbeeld de meterkast of de serverruimte kan zijn. Suretech beveiliging werkt daarnaast uitsluitend met hoogwaardige systemen van het merk Aritech (ATS).

Direct naar