Suretech biedt de oplossing voor veiligheid

Hoogwaardige beveiligingssystemen geinstalleerd door experts

Suretech maakt alleen gebruik van hoogwaardige systemen

Particulier of zakelijk: Suretech beveiliging installeert verschillende beveiligingssystemen voor zowel grote dan wel kleine projecten. Onze installateurs installeren deze met expertise op no. 1. Suretech maakt alleen gebruik van hoogwaardige systemen. Onze systemen worden uitsluitend geleverd wanneer een beveiligingsinstallateur over de juiste papieren en opleidingen beschikt en heeft bewezen zijn werk beter dan goed te kunnen uitvoeren.

Totaaloplossing

Een beveiliging is vaak meer dan alleen een alarmsysteem. Wij kunnen een combinatie leveren van alarm, camera, brand en toegangscontrole installatie. Zo kunnen wij u een totaal oplossing bieden, waardoor de veiligheid binnen uw bedrijf optimaal is. Wilt u meer weten over onze systemen of heeft u interesse in een totaaloplossing voor uw bedrijf? Onze adviseurs denken graag met u mee, om zo inzicht te krijgen wat het beste bij uw bedrijf past.

Gecertificeerd, klantvriendelijk en deskundig‚Äč

Wij besteden veel aandacht aan service en klantgericht contact. Tevens voldoen de beveiligingssystemen aan de juiste normen.

Bel mij terug

Laat uw gegevens achter, en wij bellen u z.s.m terug

Camerasystemen

TrueVision behoort tot de beste ter wereld. TruVision camerasystemen worden alleen geleverd aan gecertificeerde installateurs.

Brandmeldinstallatie

De Notifier voldoet aan alle normen.Tevens is dit van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid wat heel belangrijk is bij brandveiligheid.
alarmsysteem

Waarom zijn beveilingssystemen zo belangrijk?

Alhoewel men in het verleden nog een hond gebruikte als beveiliging, is de toekomst vele malen anders. Technologie is overal en inbrekers kunnen met verschillende trucs huizen of panden in komen. Met een beveiligingssysteem is de kans een stuk kleiner dat personen met kwade bedoelingen slagen in hetgeen wat ze voor ogen hadden. Met een camera- of alarmsysteem zult u zich een stuk veiliger voelen wanneer u van huis weggaat of de deur van uw kantoor achter zich dichtdoet.

Heeft u vragen?

Wilt u graag meer informatie of een persoonlijk advies over beveiligingssystemen? Neem dan vandaag nog contact op met ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
alarmsysteem

Contactgegevens

Social Media

Onze jarenlange ervaring

Waarom voor Suretech Beveiliging kiezen? Wij weten als geen ander dat het veiligstellen van uw bedrijfsgegevens van levensbelang kan zijn voor uw onderneming. Of het nu gaat om een klein kantoor of een groot kantorencomplex, bij Suretech bent u verzekerd van een beveiligingsinstallatie met BORG Certificaat. Hierdoor is uw bedrijf of kantoorpand te verzekeren tegen diefstal en brand.

Wij bieden een alarminstallatie waarbij gebruiksvriendelijkheid voorop staat. Zo krijgt u direct een waarschuwing wanneer er iets mis gaat. Om nog een stap verder te gaan kunt u onze alarmsysteem combineren met onze toegangscontrole installatie, welke u helemaal zelf kunt beheren. U bepaalt welk personeel toegang heeft tot welke afdeling. Daarnaast kunt u de alarmsysteem koppelen met onze camerabewaking, zo kan er bij inbraak direct een melding worden gemaakt bij de meldkamer.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw kantoor of bedrijf.