Suretech brandmeldinstallaties

Onze brandmeldinstallaties beperken brandschade in uw bedrijf

Brandmeldinstallaties

Een brandmeldinstallatie helpt u ervoor te zorgen dat er op tijd een brand gesignaleerd en gelokaliseerd kan worden. Dit zorgt ervoor dat een beginnend brandje minder snel verder uit zal breken met catastrofale gevolgen van dien. Een brandmeldinstallatie bestaat uit een combinatie van onder andere rookmelders en handmelders.

Gecertificeerd

Suretech beveiliging levert gecertificeerde brandmeldinstallaties volgens de NEN2535-richtlijnen (brandveiligheid van gebouwen). Daarnaast zorgen wij ervoor dat de installatie voldoet aan uw eisen en die van uw gemeente en verzekeringsmaatschappij. Uw brandmeldinstallatie wordt opgeleverd door ervaren en gecertificeerde monteurs. Zo zijn zij gecertificeerd en goed opgeleid in het werk wat ze verrichten zodat problemen tijdens de montage niet snel voor zullen komen. Graag maken wij met u een afspraak om uw situatie te inventariseren. We checken de eisen van uw gemeente en/of verzekeraar en bekijken we welke wettelijke regels en normen voor u wel en niet gelden.

Deskundig en klantvriendelijk

Wanneer uw brandmeldinstallatie goed beheerd wordt, zorgt u ervoor dat er een geen loze brandmeldingen worden gemaakt. Onze klanten worden volledig geïnformeerd en geïnstrueerd door onze installateurs over het optimaal gebruik van brandmeldinstallaties.

Bel mij terug

Laat uw gegevens achter, en wij bellen u z.s.m terug

Alarmsystemen

Optimale brandveiligheid met Suretech beveiliging

Modern, gebruiksvriendelijk en natuurlijk voldoet het aan alle beveiligingsnormen

Optimale brandveiligheid kan veel menselijk leed voorkomen en kan ervoor zorgen dat schade aan gebouwen, inventarissen en milieu beperkt blijven. Daarom moet uw systeem voor branddetectie voldoen aan de strengste normen voor bedrijfszekerheid en betrouwbaarheid. 99% is in dit geval niet genoeg en zal er altijd voor de volle 100% gegaan moeten worden. Suretech beveiligingen biedt technologische oplossingen voor brandveiligheid in de vorm van een interactief en zelf controlerend brandmeldsysteem van het merk Notifier. Dit systeem staat uitermate garant voor een optimale brandveiligheid waardoor u met een gerust hart uw werkzaamheden uit kunt voeren zonder u al te veel zorgen te maken over de brandveiligheid.

Heeft u vragen?

Wilt u graag meer informatie of een persoonlijk advies over beveiligingssystemen? Neem dan vandaag nog contact op met ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
alarmsysteem

Contactgegevens

Social Media

Direct naar