Toegangscontroles nodig voor uw bedrijf?

Suretech zorgt voor veiligheid en comfort binnen uw bedrijf

Toegangscontrole

Met een toegangscontrolesysteem is het mogelijk om verschillende ruimtes, het gehele pand of een woning te beveiligen tegen onbevoegde personen. Wilt u ook inzicht krijgen op in- en uitgaande personen of zelf toegang kunnen verlenen aan de juiste personen in uw pand? Dan is het toegangscontrolesysteem van Suretech beveiliging de ideale oplossing voor u. Met dit systeem is het mogelijk om heel makkelijk authorisatie toe te kennen aan bijvoorbeeld uw medewerkers, familieleden, leveranciers of handelspartners.

Voor thuis of op kantoor

Suretech beveiliging levert toegangscontrole systemen voor woonhuizen maar ook voor bedrijven. U kunt met 1 beweging uw alarmsysteem in- of uit schakelen door middel van een zogenoemde tag (digitale sleutel).

Advies nodig?

Wilt u graag advies of meer informatie over onze toegangscontrole systemen neem dan snel contact met ons op. Wij komen graag bij u op locatie om u te adviseren en een passende offerte aan te bieden.

Bel mij terug

Laat uw gegevens achter, en wij bellen u z.s.m terug

toegangsbeveiliging deur
toegangekelijkheid deur
alarmsysteem

De toegangscontrolesystemen van Suretech beveiliging

Handig, Gebruiksvriendlijk en kostenbesparend

De toegangscontrolesystemen van Suretech beveiliging zijn zeer efficiënt. Het is bijvoorbeeld handig om bepaalde ruimtes uit te sluiten voor onbevoegd personeel binnen uw bedrijf, zoals uw kantoor of de serverruimte. Daarnaast is een toegangscontrolesysteem kosten besparend. Het is namelijk niet meer nodig om uw sloten te vervangen bij het verlies van een sleutel. Ook hoort het zoeken naar de juiste sleutel in een volle sleutelbos tot het verleden. Toegangscontrolesystemen zijn de toekomst doordat het handig en snel in gebruik is. Het systeem kan toegepast worden op een woonhuis met slechts enkele deuren tot een groot hotel met honderden kamers. Klein of groot: Suretech beveiliging is er voor u tijdens beveiligingsnood.

Toegangscontrole van het merk ATS Advanced

Toegangscontrole of -verlening kan heel goed in combinatie met ons geleverde alarmsysteem Dit is dan ook het zelfde merk, namelijk ATS Advanced. Hierbij kan met het gebouwbeheersoftware zowel de toegang als het alarm beheerd worden. Tevens kan er met de zelfde tag toegang verleend worden dan wel het alarm in- of uitgeschakeld worden. Dit bied veel gemak in verzamelpanden. Verder leveren wij intercom N2 wat uiterst gebruikvriendelijk is en Comelit wat weer simpel te installeren is én kwalitatief zeer goed en betrouwbaar is. Zou u graag meer informatie willen over de werking van ons toegangscontrolesysteem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij zullen u advies op maat kunnen verlenen.

Heeft u vragen?

Wilt u graag meer informatie of een persoonlijk advies over beveiligingssystemen? Neem dan vandaag nog contact op met ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
alarmsysteem

Contactgegevens

Social Media

Bekijk onze andere diensten