Wij zijn Suretech beveiliging

Wij leveren, installeren en onderhouden
beveiligingsinstallaties

Over Suretech beveiliging

Wij zijn Suretech beveiliging; een jong bedrijf gevestigd in het zuidwesten van het land. Wij leveren installaties en onderhoud op maat van beveiligingsinstallaties (camera, alarmen, brandmelders en toegangscontroles) en verstaan ons vak als geen ander. Wij staan voor klantvriendelijkheid en onze monteurs gaan niet eerder weg voordat u volledig tevreden bent: tevredenheid van de klant staat bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast zullen wij na de installatie altijd voor u en uw vragen klaarstaan zodat u nooit te lang met twijfel over bijvoorbeeld de werking het alarmsysteem rondloopt.

Heeft u vragen

Wilt u graag meer informatie ontvangen over de verschillende systemen die wij aanbieden? Of kunnen wij bij u op locatie een demo organiseren om u te laten zien wat er mogelijk is met onze technologieën? Neem dan gerust contact op met ons en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen zodat we samen kunnen bekijken wat er mogelijk is.

Bel mij terug

Laat uw gegevens achter, en wij bellen u z.s.m terug

Wij gaan elk uitdaging aan.

Groot of klein, Suretech beveiliging deinst niet terug en levert kwalitatief goede materialen en systemen die op een vakkundige manier worden geïnstalleerd. Onze monteurs, adviseurs en installateurs hebben allemaal maar één doel voor ogen: zij willen ervoor zorgen dat u een veiliger gevoel krijgt en blijft houden.

Bekijk onze diensten

Over Suretech beveiliging

Suretech beveiliging is een jong en dynamisch bedrijf wat gevestigd is in Barendrecht. Onze specialisatie is het leveren, installeren en onderhouden van inbraakbeveiliging, camerabewaking, brandmeldinstallaties en toegangscontroles. Dit doen wij voor zowel particuliere dan wel zakelijke klanten. Het maakt bij ons dus niks uit of het een groot of klein project is; wij zullen namelijk altijd voor u klaarstaan. Wij staan voor expertise en kwalitatieve goede producten en service. Daarnaast beschikken wij over alle benodigde certificeringen voor het installeren en onderhouden van alle bovengenoemde beveiligingssystemen.