Security Management Systeem

Integrale, slimme beveiliging voor woningen en bedrijven

Professioneel Security Management Systeem

Een Security Management systeem zorgt voor een integrale, slimme beveiliging voor woningen en bedrijven. Hierin zijn alle systemen op een dynamische manier met elkaar verbonden waardoor u een totaalpakket aan beveiligingssystemen heeft die op elkaar afgestemd zijn voor optimaal resultaat. In een modern Security Management systeem worden alle systemen met elkaar gebundeld en kunnen deze vanuit één systeem worden bediend, gecontroleerd en bewaakt.

Met het nieuwe Security Management systeem van Suretech beveiliging heeft u een compleet pakket aan beveiligingssystemen in één. Binnen dit professionele pakket maken wij gebruik van ATS8600 software en profiteert u van camerabeveiliging, brandbeveiliging, alarm beveiliging en toegangscontrole. Hierdoor kunt u alle systemen gemakkelijk bedienen en kunt u snel op potentieel gevaarlijke situaties reageren.  

Bel mij terug

Laat uw gegevens achter, en wij bellen u z.s.m terug

alarmbeveiliging suretechbeveiliging
camerabeveiliging plaatsen
alarmsysteem
SMS software ATS8600

Alle beveiligingssystemen in één

Makkelijk te beheren met de ATS8600 software

Met het Security Management systeem van Suretech beveiliging profiteert u van alarmsystemen, camerasystemen, brandmeldinstallaties en toegangscontrole in één slim en effectief systeem:

  • Onze alarmsystemen zijn van zeer hoge kwaliteit, gebruiksvriendelijk en bieden de oplossing tegen inbraak. Wij werken met het merk ATS Advanced en al onze alarminstallaties zijn gecertificeerd volgens de richtlijnen van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CVV).
  • Onze camerasystemen zijn professioneel, modern en van top kwaliteit. U kunt de camerabeelden live vanaf uw smartphone of tablet bekijken. Voor elke situatie hebben wij een passende oplossing.
  • Onze professionele brandmeldinstallaties zorgen ervoor dat een brand op tijd gesignaleerd en gelokaliseerd kan worden. Deze installatie bestaat onder andere uit rookmelders en handmelders. Voorafgaand aan de installatie inventariseren wij uw situatie en checken wij de eisen van uw gemeente en/of uw verzekeraar.
  • Met onze toegangscontrole kunt u elektronisch toegang verlenen en uw woning of pand beveiligen tegen onbevoegde personen. U kunt met een beweging uw alarmsysteem in- of uit schakelen door middel van een tag (digitale sleutel). Geschikt voor zowel thuis als op kantoor. Tevens kunt u met de toegangscontrole zeer gemakkelijk uw tags programmeren. Hiermee kunt u bepaalde personen toegang verlenen of juiste toegang verbieden tot bepaalde ruimtes. Dit kan bijvoorbeeld met een tijdsrestrictie of simpelweg altijd. Daarnaast worden alle aanwezige personen nauwkeurig gelogd. Hierdoor kan er altijd worden teruggekeken wie welke ruimte heeft betreedt en op welk tijdstip. Bedrijfsverzamelgebouwen hebben hier voornamelijk veel profijt van.

Heeft u vragen?

Wilt u graag meer informatie of een persoonlijk advies over beveiligingssystemen? Neem dan vandaag nog contact op met ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
alarmsysteem

Contactgegevens

Social Media

Voordelen van ons Security Management systeem

Het Security Management systeem van Suretech beveiliging heeft vele voordelen. Doordat verschillende systemen op een dynamische manier met elkaar verbonden zijn, zijn ze optimaal op elkaar afgestemd. Hierdoor worden de systemen slimmer en daardoor effectiever, met als resultaat: een veiligere woning of pand. Daarnaast kunnen alle individuele systemen ook bediend worden met één applicatie, eenvoudig en snel.

  • Één applicatie voor het bedienen van alle systemen
  • Alle systemen op elkaar afgestemd
  • Realtime weergave van alarm meldingen
  • Live volgen van camerabeelden
  • Makkelijk te beheren tags door gebruikerssoftware

Deze voordelen komen uiterst goed van pas in bijvoorbeeld bedrijfsverzamelgebouwen en kantoorpanden. Een bijkomend voordeel van ons Security Management systeem is dat sleutels niet meer nodig zijn doordat deze worden vervangen door de slimme tags. Verder wordt ook iedereen geregistreerd waardoor er toegangscontrole wordt gecreëerd. Ideaal voor een veilig pand, doordat u gemakkelijk kunt traceren wie en wanneer het pand heeft betreed.

Direct naar